Masszázs

A masszázs a szeretet nyelve, szinonimája. Művészet. (Osho)

GYITRAI ERZSÉBET

masszőr
+36 70 364 1011

“2006 áprilisában kezdtem el tanulni a masszázst. Thai masszázzsal kezdtem, a következő évben svéd masszázzsal folytattam Polonkai Tibor tanításával. Ezt követte a talpmasszázs. 2008-ban a lávaköves és az Óceániai Hawaii Lomi-Lomi masszázst tanultam. 2007 év végén kezdtem el dolgozni Békásmegyeren, Varga Gábor tanítása alatt. Kovács Magyar András (táltos) óráin is részt vettem. Aztán 2016-ban képeztem tovább magam a Pandora Gyógycentrumban, a kineziológiai tapaszok felhelyezésére, 2018-ban pedig a Kínai meridián energetikai masszázst tanultam. A masszírozást anyagi okok miatt kezdtem el megtanulni. Amikor elkezdtem dolgozni rájöttem, hogy ez sokkal több mint pénz. Ebben a rohanó és stresszes világban az embereknek két dologra lenne igazán szüksége: egy pszihológusra és egy masszőrre. A masszázs ugyanis a legősibb módszer a betegségek gyógyítására és megelőzésére. Folytathatnám tovább a leírást a masszázs jótékony hatásairól, de azt mondom hogy ezt ki kell próbálni. Mindenkit várok szeretettel!”

Szépségvarázs

Masszázs árlista

Testmasszázs  (50 perc)   9500Ft
Talpmasszázs   (40 perc)   7000 Ft
Kinesio tape (30 perc)  3500 Ft

Áraink forintban értendőek és az ÁFA-t tartalmazzák!
Szépségvarázs

Masszázsok

Svéd masszázs

A svéd masszázs kézzel végzett, az emberi szervezetet mechanikai ingerek által befolyásoló kezelési technika. Egyes keleti masszázsoktól eltérően közvetlen fiziológiai hatásokra épít, ám a személyes törődés érzete a lelki egészségnek is jót tesz. A masszázst ruhátlan testfelületen, vivőanyaggal (krém) vagy anélkül végzik. Az éppen nem kezelt testrészeket betakarják. A vendég jellemzően masszázságyon fekszik.

Nyirokmasszázs

A nyirokmasszázs olyan speciális masszázs, mely serkenti, aktivizálja a nyirokrendszer működését, a para-szimpatikus idegrendszer aktivitását. A nyirokmasszázs célja, hogy a nyirokcsomók és a nyirokutak serkentésével, karbantartásával oly mértékig támogassuk a szervezetet, hogy képes legyen önállóan megbirkózni a nyirokkeringéssel, a szervezet méregtelenítésével, az immunrendszer megfelelő működtetésével.

Talpmasszázs

Az egészségjavító, energetizáló lábmasszázs több ezer éve fontos szerepet tölt be a természetes gyógymódok sorában. Már az ókori egyiptomiak is élvezték a masszázs szervezetre gyakorolt jótékony hatását. Testünk bizonyos zónái összeköttetésben állnak a talp egyes területeivel. A hozzáértő számára a lábfej – főleg a talp felülete – a test térképeként is felfogható, amely sok mindent elárul a szervezetről. A megfigyelések alapján ugyanis az idegvégződésekben gazdag lábfej különböző részein visszatükröződik a szervek állapota: ha bizonyos pontokra nyomást gyakorolnak, hatni tudnak a területre leképzett testtájék működésére.

Narancsbőr masszázs

A narancsbőr kialakulása olyan esztétikai probléma, mely napjainkban a nők 95 százalékát érinti. A közhiedelemmel ellentétben azonban nem csak idős és túlsúlyos nőknél jelentkezik, hiszen nagyon sok vékony és fiatal hölgynél is megfigyelhető. A cellulit általában a comb, a csípő, a felkar és a has tájékán jelentkezik. Jellemző tünete a bőr alatt megjelenő dudoros, hepehupás réteg, mely komoly esztétikai problémát jelent.

A speciális narancsbőr elleni krémekkel történő masszázs, és a fóliával történő tekercselés elősegítik a cellulit gyors visszafejlődését. Ezek a speciális krémek a kiválasztást segítő növényi anyagokat, só és egyéb ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaznak. A bőr pórusain keresztül elérik a cellulit részeket és a felhalmozódott folyadékot és a szerves hulladékot elvezetik onnan.

Kinezio tape-elés

A kinesio tape terápia a mozgásszervi problémák kezelésében az egyik leghatékonyabb módszer.  Gyors, fájdalommentes, hatékony segítséget nyújt ficamok, húzódások, sportsérülések, gerinc és végtagfájdalmak kezelésekor, valamint mozgásszervi műtétek utáni rehabilitációban is. A különböző szakszerű ragasztási technikák segítségével erősítő, korrigáló vagy regeneráló hatást lehet vele elérni.

    • Gyors segítséget nyújt a fájdalomcsillapításban, lerövidíti a gyógyulási időszakot is
    • Széleskörűen felhasználható
    • Biztonságos gyógyítási módszer, semmiféle kémiai hatóanyagot nem tartalmaz
    • Bőrbarát, légáteresztő anyagból készült, ennek köszönhetően, a bőr szabadon lélegezhet, bőrirritációt nem okoz
    • Rugalmassága miatt együtt mozog a test szöveteivel, nem akadályoz a mozgásban
    • Könnyen rögzíthető, jól tapad, tartós

Hogyan hat? A felhelyezett tapasz hatására a bőr és a szövetek fellazulnak, a nyirokfolyadék áramlása intenzívebbé válik, javul a vérkeringés, és a fájdalom receptorokra nehezedő nyomás is csökken. Stabilizálja az izmokat, ízületeket, mentesíti a sérült szövetek terhelését, megakadályozza az izomgörcsök kialakulását, csökkenti  a gyulladások bekövetkezésének lehetőségét.

Rólunk

mondtátok

Kedves emberek közt szépülni a legjobb! Jó társaság, pozitív légkör.

Szuper hely! Tényleg igazi Szépségszalon! Körmös, kozmetikus, fodrász egy helyen! ❤️

Profi szakemberek, profi ellátás, megfizethető áron.